Astazi v-a servesc cu niste muffinsi gustosi, nu-s ei prea aspectuosi insa va rog sa faceti abstractie de acest lucru fiindca gustul primeaza. :)
1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
2. Mixeaza ouale cu zaharul pana cand formeaza spuma.
3. Pune laptele si uleiul si mixeaza un minut.
4. Pune faina amestecata cu praful de copt, cacaoa, pudra de roscove, nuca de cocos si mixeaza pana la incorporarea totala a ingredientelor uscate.
5. Pune compozitia in forme de briose (ar fi bine sa le umpli, eu am lasat 1 cm gol, dar n-au crescut asa cum m-am asteptat) si introdu la cuptor pentru 40-50 min sau pana cand trec testul scobitorii.
6. Scoate-le la racit.
Crema:
1. Mixeaza smantana lichida cu zaharul pana cand capata volum si consistenta apoi inglobeaz-o cu mixerul in branza din iaurt. Adauga esenta de pepene galben si mai mixeaza un minut.
2. Ia 2-3 lg din compozitie deoparte, pune praful de colorant si omogenizeaza.
Asamblare:
Pune crema alba intr-un pos cu dui stea, iar pe margine introdu putina crema colorata apoi orneaza fiecare prajiturica. Decoreaza cu cate o cireasa confiata.
Nota: branza o obtii punand iaurtul intr-o sedila deasa la scurs pentru 12-24 ore
P.S. Gasiti AICI un articol foarte util cu deosebirile dintre muffins, cupcakes si brioche.