Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 12 Iun 2016 | 3292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine dn tarate cu seminte
  • 200 grame Mozzarella
  • 8 frunze proaspete de busuioc
  • 1/2 cana de lapte degresat
  • 1/2 cana faina
  • 40 grame Parmezan ras
  • 2 oua
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella):

Se divide mozzarella intre 2 felii de paine si se aseaza cate 4 frunze de busuioc deasupra. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine. 

Se amesteca faina cu parmezanul.

Se bat ouale ca pentru omleta.

Se aseaza faina intr-o farfurie cu margini largi, la fel ca si ouale si faina. 

Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie.

Se inmoaie sandvisurile in lapte, se transfera in faina si apoi in ou, indepartand excesul. 

Se prajesc 3-4 minute pe parte. 

Se servesc cu gem rapid de afine (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/clatite-umplute-cu-gem-rapid-de-afine-cu-otet-balsamic-si-busuioc-77113.html)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella in Carrozza (Sandvis pane umplut cu Mozzarella)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:32

Super la micul dejun

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:41

mihaelar63 1

08.11.2018, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melanzane alla Parmigiana