Mousse de banane

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 2 Mar 2010 | 6963 vizualizari

 

Am primit un blender de martisor si m-am gandit sa fac ceva sa-l incerc si cum aveam niste banane prin casa am facut un mousse de banane

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 2 lingurite de gelatina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de banane:

Bananele le-am rupt bucati,am pus peste ele sucul de lamaie sa nu se oxideze,zaharul si am bagat blenderul aprox 2 min.Gelatina am pus-o la inmuiat in putina apa rece si am lasat-o pana s-a umflat,apoi am pus-o pe baie de aburi sa se dizolve(sa nu fiarba ca isi pierde proprietatile).Am amestecat  gelatina cu bananele si am pus in pahar.Se lasa la rece pana se incheaga.Se serveste cu frisca si ciocolata rasa(eu nu am pus frisca pt ca aveam o cutie mare neinceputa si am zis ca daca o incep se topeste).

TIPS-URI

1

Se poate face si fara blender:pisati bananele cu furculita si mixati cu mixer normal

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

02.03.2010, 20:54

la cate pahare trebuie sa imparti la milogii de aici....ar trebui sa iti faci o rezerva serioasa....

Pasiune pentru bucatarie 1

02.03.2010, 21:58

nu foarte multe
sa stiti ca este ff bun;mie cel putin mi-a placut mai ales ca ador bananele

adry88 1

07.07.2011, 11:59

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nopti libaneze in cupe-“Layali libnan”