Monte Bianco (desert din castane)

de Irina in Dulciuri, 12 Dec 2012 | 5027 vizualizari

 

Un desert simplu, reteta de castane Monte Bianco este o nebunie...

 

INGREDIENTE

  • 800 g castane
  • 1 l lapte
  • 300 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml smantana
  • 10 g pudra de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Monte Bianco (desert din castane):

Puneti castanele decojite, laptele si zaharul in vasul Zepter de 2,2 ml. Aprindeti aragazul la treapta medie si dati in fiert. 

Reduceti caldura si fierbeti cu capac 20-25 minute, pana ce castanele se inmoaie.

Scurgeti laptele, daca este necesar.

Mixati castanele cu MixSy(VG-022-K), turnati-le in cupele de sampanie Baron (LS-163-12). Amestecati smantana cu putina esenta de vanilie. 

Acoperiti piureul de castane cu frisca si Montebianco este gata.

Se pastreaza la rece.

Se pudreaza cu cacao si se serveste.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Monte Bianco (desert din castane)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (34)

babi5 1

10.06.2013, 20:48

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 11:45

ce deliciu!

bianca92 1

06.03.2014, 20:39

mama mama ce bunatate avem noi aici

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de zmeura in vasul Zepter