Monte Bianco (desert din castane)

de Irina in Dulciuri, 12 Dec 2012 | 5316 vizualizari

 

Un desert simplu, reteta de castane Monte Bianco este o nebunie...

 

INGREDIENTE

  • 800 g castane
  • 1 l lapte
  • 300 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 300 ml smantana
  • 10 g pudra de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Monte Bianco (desert din castane):

Puneti castanele decojite, laptele si zaharul in vasul Zepter de 2,2 ml. Aprindeti aragazul la treapta medie si dati in fiert. 

Reduceti caldura si fierbeti cu capac 20-25 minute, pana ce castanele se inmoaie.

Scurgeti laptele, daca este necesar.

Mixati castanele cu MixSy(VG-022-K), turnati-le in cupele de sampanie Baron (LS-163-12). Amestecati smantana cu putina esenta de vanilie. 

Acoperiti piureul de castane cu frisca si Montebianco este gata.

Se pastreaza la rece.

Se pudreaza cu cacao si se serveste.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Monte Bianco (desert din castane)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in vas Zepter