Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata

de mosuletulene in Prajituri, 21 Iul 2013 | 5585 vizualizari

 

M-am pus iara pe gatit si iata mi-am amintit si reteta s-o postez. Pofta buna va urez!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua intregi
  • 4 galbenusuri
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 200 g ciocolata 55% cacao
  • 25-30 ml lapte
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata:

Se topeste ciocolata cu laptele pe bain-marie

Se bat bine ouale intregi cu galbenusurile, se adauga 150 grame zahar si zaharul vanilat, se bate in continuare, cand s-a incorporat bine zaharul se adauga faina si se bate in continuare, iar la sfarsit se adauga ciocolata topita si se bate pana se incorporeaza si aceasta.

Compozitia am pus-o in forme de teflon cu un diametru de 6-7 cm si le-am dat la cuptorul bine incins cam 6 minute cat sa mai ramana ciocolata lichida in interior.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf in doua culori ornat cu ciocolata.