Minitarte cu branza brie

de ianculubita in Dulciuri, 7 Mai 2013 | 3569 vizualizari

 

Nu mi-am putut imagina niciodata ca aceste minitarte vor avea un gust incredibil de bun!!! va recomand cu mare drag!!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet aluat de foietaj
  • 1pachet branza brie
  • 1cana fructe de padure
  • 2linguri nuca macinata
  • 2linguri fistic macinat
  • 1crenguta rozmarin verde
  • 2linguri seminte de susan
  • 1ou
  • 2linguri zahar brun
  • 1lingurita amestec de praf de ghimbir si cuisoare macinate
  • 1lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu branza brie:

Formele unse cu unt le capitonam cu aluat de foietaj,il ungem cu ou batut;

intr-un bol amestecam zaharul brun,amestecul de cuisoare si ghimbir,nuca,fisticul,susanul prajit putin intr-o tigaie fara ulei si fara sa se arda,branza curatata de coaja si taiata cubulete,rozmarinul taiat marunt;

dupa ce totul este omogenizat,impartim compozitia in forme,deasupra punem fructele si dam la cuptor 10-15min.la foc tare.

Se servesc imediat!

TIPS-URI

1

branza brie se poate inlocui cu orice branza care sa se topeasca

2

fructele de padure pot fi inlocuite cu orice alte fructe dar parfumate sa fie

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu branza brie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Anett 1

07.05.2013, 15:51

Sim0na 1

07.05.2013, 20:24

Interesanta combinatie..

ianculubita 1

08.05.2013, 12:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si ciocolata