Mini-pizza cu vinete

de Bucataras Diana in Pizza, 25 Mar 2018 | 2532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete medii
  • circa 150 g bacon crud uscat 
  • 200 g cascaval feliat
  • 100 g masline Kalamata fara samburi
  • un pachet aluat foietaj
  • cateva fasii de ardei gras pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza cu vinete:

Spalam vinetele si le taiem in felii rotunde subtiri. Le rumenim un pic pe gratar pe ambele parti si le lasam sa se racoreasca.

Intindem aluatul si il taiem patratele, pe care le mai intindem un pic cu sucitorul. Fiecare patrat il taiem pe la colturi, dar fara a taia marginea laturii din mijloc, apoi punem o felie de vanata,o fasie de bacon, o felie de cascaval, cateva feliute de masline. Ridicam coltul taiat spre mijlocul umpluturii, la fel facem si cu coltul opus, il aducem spre mijloc si lipim varful de centru. La fel facem si cu celelalte colturi, le lipim bine cu degetul varfurile si avem o mini-pizza. In mijloc punem un patratel de ardei. Facem asa toate patratele de aluat, le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor la 180-200 de grade - o temperatura medie.

Le lasam pana se rumenesc frumos, le scoatem, le lasam sa se racoreasca putin si sevim cu ketchup. Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Se poate folosi salam sau orice mezel aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]