Mini-pizza cu branza si afumatura

de Bucataras Medi in Pizza, 6 Oct 2013 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat

  • 500g faina
  • 40g gris
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10g drojdie uscata
  • 330 ml apa calduta
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 1/2 lingurita de sare

Pentru topping

  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 200 g telemea de oaie
  • 75 g kaizer afumat
  • 10 feliute subtiri de salam sinaia
  • 1 carnacior afumat
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita oregano
  • 2 oua
  • 150 g cascaval emmental
  • un praf de sare

Pentru uns /tapetat tava

  • ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza cu branza si afumatura:

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam celelalte ingrediente rand pe rand.Framantam.Rezulta un aluat mai tare pe care il acoperim cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si cu ajutorul sucitorului il intindem cat mai subtire.Ungem aluatul cu sosul de rosii apoi  presaram telemeaua rasa  si oregano.Adaugam pe rand celelalte ingrediente.........kaizerul taiat fasii subtiri,salamul de asemenea ,carnaciorul taiat si el subtire  si ardeiul gras taiat fasii.Batem bine un ou cu un praf de sare si turnam deasupra.

Rulam dupa care cu ajutorul unui cutit taiem rondele de circa 1,5 cm. pe care le asezam intr-o tava unsa cu ulei,tapetata cu faina si captusita cu hartie de copt.

Batem celalalt ou si ungem fiecare mini-pizza in parte.

Incalzim cuptorul.

Dam la cuptor iar dupa circa 10-15  min(cand mini-pizza este frumos rumenita) scoatem si presaram cascavalul ras.Mai tinem pana cand cascavalul incepe sa se topeasca si scoatem din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu branza si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam italian