Drojdia se amesteca cu praful de sare si 1 lingura de zahar pana la lichefiere.
Adaugam laptele caldut,untul topit si ouale, apoi coaja de lamaie, esenta de vanilie si la final faina.
Framantam un aluat elastic pe care il vom acoperi cu un prosop curat de bucatarie si il lasam la dospit o ora si jumatate.
Intre timp taiem ciocolata si rahatul bucatele.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Impartim aluatul in bucati de marimea unei mingi de tenis,intindem aluatul pe masa de lucru infainata, asezam bucatele de rahat si de ciocolata, apoi rulam aluatul si il rasuscim, asa incat sa incapa in formele de briose din silicon.
Lasam cozonaceii la crescut in forme, alte 15 minute, apoi ii ungem cu galbenus batut, presaram cristale de zahar si seminte de canepa si dam apoi tava la cuptor pentru 40 minute.
Scoatem cozonaceii din cuptor, ii lasam la racit pe un grtar, apoi servim.
Pofta buna!