Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2016 | 2141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati foi pentru placinta (sau o foaie mare taiata in 4)
  • 1-2 rosii mari, coapte
  • cateva rosii cherry de diferite culori
  • 150 grame branza ricotta
  • coaja de la 1/4 lamaie
  • 1/2 lingurita busuioc proaspat, tocat
  • 1/2 lingurita chives proaspat, tocat
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite miere fluida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Rosiile mari se taie felii, iar cele mici, in jumatati. 

Intr-un bol, se amesteca branza cu sare, piper, verdeturile tocate si coaja de lamaie. 

Se asaza foile de placinte pe o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu mixul de branza ricotta, lasand o margine de 1 cm.

Deasupra, se asaza rosiile, intr-un singur strat. Se presara cu sare si piper si se coc 10-15 minute, in functie de instructiunile de pe ambalaj. 

Se stropesc la final cu miere si se orneaza cu frunzulite de busuioc, optional.

Se pot consuma calde sau la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu Ricotta, rosii si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki din miez de paine