Mini tarte cu fructe

de jolygina in Prajituri, 24 Ian 2011 | 5537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru pandispan:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • fructe (eu am folosit un mar,2 kivi,o para si un grapefuit
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu fructe:

Separam albusurile de galbenusuri, dupa care batem albusurile spuma. Cand s-au intarit adaugam treptat zaharul, galbenusurile unul cate unul, uleiul si la sfarsit cele solide: faina, praful de copt si zaharul vanilat si esenta. Dupa ce le-am incorporat le punem in forma de briose si le dam la cuptor timp de 20 de min la foc moderat

Dupa ce am terminat de copt curatam fructele. Intre trimp am  pus gelatina la inmuiat. Fructele curatate si taiate cubulete le punem in formele de briose dupa care adaugam gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic cu suc de fructe

Adaugam peste fructele gelatinoase bucatile de briose pandispan si le dam la rece pana a doua zi dimineata

Le rasturnam pe fiecare invers dupa ce s-a inchegat gelatina

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Diplomat cu glazura de ciocolata