Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana

de Bya Ralu in Paste, 3 Noi 2018 | 3379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga mini gnocchi
  • 1 cutie de ton rio mare in ulei
  • 1 ceapa mica de apa alba
  • peperoncino
  • smantana
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana:

Intr-o cratita punem apa cu sare, iar cand incepe sa clocoteasca, punem mini gnocchi la fiert cateva minute, cat scrie pe fiecare punga.

Intr-o tigaie punem putin unt, ceapa taiata rondele si peperoncino cat mai marunt sau se poate lasa intreg; cand se inmoaie putin ceapa, se adauga tonul scurs.

Se adauga smantana, busuiocul uscat si gnocchi fierte, se lasa putin sa se combine aromele.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gnocchi cu ton, peperoncino si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor