Mini chec

de Miha in Prajituri, 20 Apr 2011 | 3393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 250 g unt
  • 350 g faina
  • 100 ml lapte
  • 100 g drajeuri de ciocolata
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini chec:

Untul moale la temperatura camerei se freaca pana devine pufos cu zaharul si esenta de vanilie. Se adauga ouale unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Compozitia va arata ca si cum s-ar fi taiat, dar nu e nici o problema, isi va reveni cand punem urmatoarele ingrediente, respectiv laptele rece si faina amestecata cu praful de copt. La final incorporam drajeurile de ciocolata, amestecand usor cu o lingura sau cu o spatula.

Drajeurile se pot inlocui cu ciocolata rasa sau bucati, cu nuca, nuca de cocos...

Aluatul se toarna in formele unse cu ulei si tapetate cu faina si se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc usor deasupra.

Se scot pe un gratar si se lasa la racit, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Browniess cappucino