Mini bagheta cu brinzeturi

de simona72 in Sandvisuri, 12 Apr 2013 | 3610 vizualizari

 

Daca aveti un adolescent, sau nu numai, un copil caruia sa-i placa mincarea tip fast-food, atunci aveti problemele pe care le am si eu. Din acest motiv incerc de fiecare data sa-i pregatesc baiatului de cite ori cere ceva gen shaorma, hamburger,etc...ceva facut in casa si pe cit posibil cu ingrediente de buna calitate. Nu cere des asa ceva dar este copil si atunci incercam sa ajungem la o intelegere in privinta asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 mini bagheta
  • un cub de unt
  • 3-4 feliute brinza gorgonzola
  • 1 feliuta cascaval afumat
  • 1 feliuta sunca praga
  • 1 lingura cascaval ras
  • 3 rosii cherry
  • citeva frunze salata (valeriana am avut eu)
  • ketchup dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bagheta cu brinzeturi:

Bagheta o taiem in doua pe lungime, o ungem cu unt, punem in mijloc feliutele de gorgonzola, cascavalul afumat taiat in doua si pus si el in mijloc,la fel si sunca, rosiile cherry taiate pe jumatate si bagate si ele la mijloc, iar deasupra radem putin cascaval. Am pus bagheta intr-o tava de chec, am dat la cuptor si al lasat pina s-au topit brinzeturile.

Servim cu ketchup de casa(eu nu am avut, dar l-am inlocuit cu unul bio) si citeva frunze de salata.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

nu puneti cantitate mare de unt si brinzeturi, toate au multe grasimi , asa veti simti gustul fiecaruia in parte

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bagheta cu brinzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"