Millefeuille

de Dea_Dea in Dulciuri, 31 Mai 2014 | 3466 vizualizari

 

Desert frantuzesc!

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 plic crema de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • sos de capsuni
  • sos de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Millefeuille:

MOD DE PREPARARE

Intindem aluatul foietaj  si taiem dreptunghiuri de 3 degete(3 cm ) si lungi cam de 5-6 cm .Se pun in tava, se inteapa cu furculita, se acopera cu hartie de copt si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata se scoate hartia de copt , se presara zahar si se cocace pana se rumeneste putin . Se scot si se lasa la racit.

Crema: Se pune laptele intr-un vas inalt , turnam crema si mixam.

Asamblare:

Se ia o bucata se pune crema de vanilie, sos de capsuni, iarasi aluat, crema, sos de capsuni , aluat crema si sos de ciocolata.

TIPS-URI

1

Deasupra se poate presara zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Millefeuille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasăre