Millefeuille

de Doralinda in Prajituri, 15 Noi 2012 | 10553 vizualizari

COMENTARII (26)

dobrezaira 1

15.11.2012, 11:30

eu nu mai adaug nimic, o vreau asa cum este, please....

Doralinda 1

15.11.2012, 11:33

Mersi mult! Iti trimit! sotul o mananca la o cafea!

laura_n 1

15.11.2012, 11:36

ce bunatate!

diaconta 1

15.11.2012, 11:36

seamana cu cremsnitul
mie-mi place

Doralinda 1

15.11.2012, 11:45

Dia, ce e cremsnitul? Acest desert e unul din cele mai faimoase in franta.

Geanina87 1

15.11.2012, 11:52

o sa incerc si eu

diaconta 1

15.11.2012, 12:02

eu stiam ca millefeuille are crema mai putina si ceva fructe,dar poate nu stiu eu bine

Doralinda 1

15.11.2012, 12:23

Nu dia, in franta ( de unde e originara reteta) nu se pune fructe, e simpla cu crema de vanilie si cu glazura deasupra alba si ornata cu fire de ciocolata!Da, crema se pune mai putin, dar sotul prefera mai mult crema decat biscuitele, asa ca eu folosesc mai multa crema. https://www.google.com/search?q=millefeuille+recette&hl=fr&client=safari&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=cMKkUIn3COPe4QSe4YCIDQ&ved=0CE8QsAQ&biw=1024&bih=672

- Andreea - 1

15.11.2012, 12:27

optional deasupra se pot pune si migdale macinate....

diaconta 1

15.11.2012, 12:37

Pana la urma fiecare o adapteaza propriilor gusturi.
Nici nu vad de ce ar trebui sa respectam o reteta intru totul,daca nu corespunde gusturilor noastre,asta cu exceptia cazurilor in care respectarea acesteia este obligatorie(restaurante,concursuri)

MotanLaOale 1

15.11.2012, 12:45

Doralinda 1

15.11.2012, 13:36

bineinteles dia, nimeni nu a zis ca trebuie respectata, doar ti-am zis cum e originalul, iar eu nu respect tot ptr ca nu pun glazura si pun multa crema, deci dupa cum vezi, adaptez la gusturile noastre! fiecare il face cum vrea! daca citesti in tipsuri, am scris ca se poate pune si fructe.

Doralinda 1

15.11.2012, 13:39

caroline, dupa cum am zis mai inainte, optiunile depinde de gustul fiecaruia, eu am postat reteta care o fac de obicei dar fara glazura deasupra!
Dar nu e o idee rea,o voi incerca data viitoare!

Doralinda 1

15.11.2012, 16:25

Am vazut cremsitul tau, arata foarte gustos!!

Rocsi 1

15.11.2012, 20:22

Mmmmmmm....delicios

Doralinda 1

15.11.2012, 21:19

Chiar asa mult iti plac dulciurile?! Ma crezi ca azi a fost a doua oara cand am mancat de cand am invatat acest desert?! nu ma omor deloc cu dulciurile, in schimb, da-mi tot ce e sarat!!!!

mamaieelena 1

15.11.2012, 21:47

pana la urma sti ceva?eu tot nu am inteles prea bine cum faci foaia ok arata bine

Doralinda 1

15.11.2012, 22:12

Faci aluatul din faina cu untul si apa si intinzi cu facaletul ( sau cum se numeste, vezi, daca nu am gatit pana sa ma marit, nici macar obiectele de bucatarie nu imi mai le aduc aminte! Rusine mie!) dupa care decupezi dreptunghiular, i ntepi cu furculita, stropesti cu putina apa si pudrezi cu zahar pudra, la cuptor pana se rumeneste, va deveni ca acel aluat din care facem biscoturi care se sfarama.
Dar eu, de multe ori cand nu am chef, cumpar aluat gata sub forma de foi si le intep eu si etc, la cuptor.

ANNA_46 1

16.11.2012, 23:49

Mmmm....cum arata, tare imi mai plac cremoasele, deci salvam bineanteles

Doralinda 1

17.11.2012, 00:53

Anna, esti o dulce!

LUK 1

17.11.2012, 18:10

si mie imi place!!!

Doralinda 1

17.11.2012, 19:20

Luk

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Millefeuille