Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 7329 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: mic dejun, parizer, branza topita, retete Aperitive / Garnituri
prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea.
intre timp prajim si ouale.
apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita.
de Bucataras 8
de vasimur 4
de gaby_duceag 8
de ela 5
nadina73 1
super pusik arata foarte bine 5 furculite,azi sant foarte darnica dau numai 5
daca ieri am lipsit azi ma revansez
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
pe 05.12 la 14:38
pe 05.12 la 11:01
pe 05.12 la 08:03
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
Rocsi
vasimur
mihaelar63 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisa92 1
Deea_Matza 1
alinusi 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!