Mic dejun crocant

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 8149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  • cateva linguri de lapte
  • 2 oua
  • mezeluri
  • branzeturi
  • ciupercute
  • 3 linguri smantana
  • sos de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun crocant:

Luam 12 felii de paine, le presam cu o sticla sau cu un sucitor pentru a le intinde.
Apoi pregatim tava de briose, punem feliile, adaugam 2-3 linguri de lapte la fiecare felie de paine, avand grija sa adaugam si pe colturi nu doar in mijlocul feliei.
Tocam si adaugam diferite feluri de mezeluri, branzeturi si alte minunatii gasite in firigider, iar la final adaugam ou batut cu smantana.
Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute (pana devin crocante)
Se serveste cu sos de rosii proaspat.
Este un mic dejun delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii cu mozzarella