Merluciu pe pat de sare

de Valclaudia in Peste, 8 Noi 2014 | 7033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 500 gr. sare grunjoasa
  • piper dupa gust
  • ierburi de Provence dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu pe pat de sare:

Spalam pestele, il uscam cu servetele absorbante.

Punem sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, presaram dupa gust ierburi de Provence, asezam bucatile de peste, presaram piper macinat.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute (175 grade).

In ultimele 15 minute intoarcem bucatile de peste sa se rumeneasca uniform pe ambele parti.

Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Anett 1

09.11.2014, 09:18

dantes 1

09.11.2014, 11:32

Bun!!!

Ksenya 1

10.11.2014, 11:23

imi place ideea ,e buna ,are foarte putine calorii.Am trecut-o pe lista ,fac un sos de iaurt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramură de macrou