Merluciu pe pat de sare

de Valclaudia in Peste, 8 Noi 2014 | 7076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 500 gr. sare grunjoasa
  • piper dupa gust
  • ierburi de Provence dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu pe pat de sare:

Spalam pestele, il uscam cu servetele absorbante.

Punem sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, presaram dupa gust ierburi de Provence, asezam bucatile de peste, presaram piper macinat.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute (175 grade).

In ultimele 15 minute intoarcem bucatile de peste sa se rumeneasca uniform pe ambele parti.

Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Anett 1

09.11.2014, 09:18

dantes 1

09.11.2014, 11:32

Bun!!!

Ksenya 1

10.11.2014, 11:23

imi place ideea ,e buna ,are foarte putine calorii.Am trecut-o pe lista ,fac un sos de iaurt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu hering afumat si conopida