Melcisori si frigarui din piept de pui

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 4918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 dovlecei micuti
  • felii subtiri de pastrama de porc
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • rozmarin
  • sare, piper, boia
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori si frigarui din piept de pui:

Se taie pieptul de pui felii late de 2 sau 3 degete si se unge bine cu uleiul de masline combinat cu sos de soia, rozmarin, sare, piper, boia. Dovleceii se taie felii subtiri pe lungime. Peste o felie de pui se pune una de dovlecel si una de pastrama, se ruleaza si se se infige intr-un bat de frigaruie. Se aseaza frumos in tava. Din resturile ramase am facut frigarui, alternand carne, dovlecel, patrama. Se presara cu boia, piper si susan si se baga la cuptor pana se rumenesc. Am servit cu legume si salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori si frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu masline , in stil italian