Melci din foietaj cu branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 9003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj din comert (400 gr.)
  • cca 2 lingurite pasta de ardei (de la Univer am avut eu)
  • cca 100 gr. branza telemea zdrobita intre degete
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu branzeturi:

Foaia de aluat foietaj se lasa la dezghetat,apoi o ungem cu pasta de ardei.

Presaram cascaval ras, branza telemea zdrobita si ardeiul tocat cubulete.

Rulam strans foaia,apoi taiem rulouri de grosimea dorita.

Le asezam in tava captusita cu hartie de copt, apoi le dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute la temperatura de 180 grade,pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu DeSenvis&bacon