Melci cu sunca si cascaval

de Irina in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 13751 vizualizari

 

Melci sau foietaj, atat de rapid i-am facut si atat de buni sunt! Va poftesc acum, cat sunt calzi, sa-i incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat pentru foietaj
  • 200 g cascaval Sofia
  • 1 rosie mica
  • 4 felii sunca de pui
  • frunzulite proaspete de busuioc
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu sunca si cascaval:

Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete.

Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am taiat-o cubulete, am pregatit alaturi busuiocul, sunca si galbenusul de ou.

Am intins foaia de aluat si am presarat peste ea cascaval ras din belsug, sa o acopere bine.

Deasupra am pus cubuletele de rosii, frunzulitele de busuioc si le-am acoperit cu feliile de sunca. 

Am rulat foaia cu grija, dupa care am taiat felii de 2 cm latime, pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Am uns melcii cu galbenus de ou si i-am pus in cuptorul deja incins la 200 grade, cam 25 minute. I-am lasat pana s-au rumenit frumos.

TIPS-URI

1

dupa ce ati presarat cascaval si rosii, puteti condimenta foaia cu sare, piper

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu cascaval delaco