Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 8639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj din comert
  • kaizer
  • o cutie ciuperci taiate
  • masline
  • Ketchup
  • un ou
  • cascaval
  • carnati afumai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci:

Se desface foaia de aluat peste care se presara kaizerul taiat si prajit, ciupercile, cascavalul ras sau taiat cubulete, maslinele taiate si ketchup-ul.
Se ruleaza aluatul, se taie felii de cite doua degete grosime se pun in tava tapetata cu foaie de copt .

Se ung deasupra cu ou batut si se da la cuptorul dinainte incalzit.
Usor si rapid de facut !!!

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt functie de cati melcisori vreti sa faceti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]