Melci aperitiv

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2011 | 5039 vizualizari

 

Pot fi consumati la micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • suc de rosii
  • 2-300 g. cascaval
  • 1 borcan rosii uscate 
  • 200 g. masline fara samburi
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci aperitiv:

Se pregatesc ingredientele: cascavalul ras, maslinele, sucul de rosii, rosiile  uscate, patrunjelul tocat si oul batut.

Aluatul se pune pe planseta si se adauga in ordine:

- sucul de rosii se intinde pe toata  suprafata

-cascavalul ras

-maslinele fara samburi

-rosiile uscate se aseaza in 2 siruri la distanta de 15 cm.

-peste toate se presara patrunjel din abundenta

Se ruleaza  aluatul, se portioneaza in felii de 1,5 cm.grosime si se pun in tava.

Tava se unge si se tapeteaza cu hartie de copt in prealabil.

Melcii se ung cu ou si se dau la cuptor. Se  scot cand sunt usor rumeniti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gratziela 1

21.06.2011, 22:55

apetisant!

horia 1

12.07.2011, 01:56

arata super,imagini extraordinare!

horia 1

12.07.2011, 02:00

cred ca ti-au iesit foarte gustosi.asa ceva inca n-am mancat pana acum.o sa incerc sa fac si eu,mai ales ca foaia o cumpar.interesanta reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline