Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti

de Oana in Mancaruri de legume, 7 Noi 2010 | 9097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare congelata
  • un morcov mare
  • o lingura de unt
  • marar proaspat
  • sare
  • piper
  • un carnacior mare si proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti:

Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga mazarea, a mea se dezghetase intre timp, dar merge si direct congelata. Morcovul se curata si se taie rondele, se adauga peste mazare, se toarna o ceasca cu supa sau apa si se acopera craticioara. Se lasa la inabusit pana scade zeama si morcovul e moale. Se condimenteaza dupa gust cu baza Mirodenia de la Fuchs. Se opreste focul si se presara mararul taiat fin. Carnaciorul se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei, se serveste alaturi de mazare. Buuuun, foarte bun si rapid!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu măsline - Rețeta simplă, cu frământare redusă

ieri la 07:55

Înghețata de cappuccino - Deliciul răcoritor de vară

de RODIMUR 8

pe 03.08 la 21:55

Fursecuri Piersici – Reteta traditionala romaneasca

pe 03.08 la 10:48

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gulii umplute