Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume

de madalinanicoleta in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2013 | 6402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 400 g mazare verde
  • 2 morcovi mari
  • o ceapa
  • 4 cartofi medii
  • 3 rosii potrivite
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume:

Ceapa se toaca marunt,marunt, se caleste si se adauga si carnea tocata.

Cand carnea prinde culoarea aramie se adauga si rosiile taiate cubulete. In acelasi timp, intr-o oala micuta se fierb in apa cu sare morcovii taiati rondele, mazarea si cartofii curatati si taiati cubulete mai mari.

Cand legumele sunt aproape fierte se toarna cu tot cu supa rezultata intr-o tava si se adauga si carnea tocata pregatita mai sus.Se da la cuptor pana scade, se adauga si patrunjelul tocat marunt  si se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui