Mazare in sos de rosii

de laylalala in Mancaruri de post, 12 Mai 2010 | 9796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii)
  • 300 gr mazare din conserva, scurse
  • 1 lingura amidon alimentar
  • un praf de nucsoara
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 lingurite busuioc tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare in sos de rosii:

Intr-o cratita, se amesteca amidonul cu putina apa rece, pentr-u a-l dizolva si pentru a nu avea cocoloase.Se toarna bulionul de rosii/pasta de rosii si se amesteca.

Se pune pe foc potrivit si se adauga condimentele.Se lasa sa fiarba 10 minute, pana se obtine un sos de rosii gros, amestecand din cand in cand.

Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 5 minute.Se toarna in boluri si se serveste.Se poate servi ca garnitura la ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]