Mazare cu piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 14 Iun 2013 | 4242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de curca,
  • 1,800kg de mazare(eu am folosit congelata),
  • ceapa verde,marar,
  • 2 linguri de bulion si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de curca:

Ceapa se curata,spala si se taie dupa care se inabusa in ulei si un pic de apa.

Separat se taie pieptul de curca in bucati medii si apoi se adauga peste ceapa. Mazarea se lasa la dezghetat la temperatura camerei si apoi se adauga peste ceapa si piept de curca. apoi se adauga apa cat sa la cuprinda.

Se lasa la fiert dupa care se adauga mararul taiat. La final se adauga si bulionul care il subtiem cu zeama din mancarica si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert pana scade dar nu pana a se sfarma carnea sau mazarea.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]