Mazare cu piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 14 Iun 2013 | 3713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de curca,
  • 1,800kg de mazare(eu am folosit congelata),
  • ceapa verde,marar,
  • 2 linguri de bulion si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de curca:

Ceapa se curata,spala si se taie dupa care se inabusa in ulei si un pic de apa.

Separat se taie pieptul de curca in bucati medii si apoi se adauga peste ceapa. Mazarea se lasa la dezghetat la temperatura camerei si apoi se adauga peste ceapa si piept de curca. apoi se adauga apa cat sa la cuprinda.

Se lasa la fiert dupa care se adauga mararul taiat. La final se adauga si bulionul care il subtiem cu zeama din mancarica si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert pana scade dar nu pana a se sfarma carnea sau mazarea.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu piept de curcan