Mazare cu costita afumata

de adry88 in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2013 | 3176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri faina
  • marar
  • patrunjel verde
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu costita afumata:

Mazarea o scurgem de zeama si o clatim.

Punem mazarea la fiert cu apa si sare,lasam sa fiarba cca 3 min dupa care scurgem de apa.

In tigaie calim putin ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare si bulionul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam mazarea,costita afumata si apa cat sa acopere,

Cand incepe sa fiarba adaugam 2 linguri de faina amestecata cu putina apa si amestecam,adaugam marar si condimente dupa gust,lasam sa fiarba pana se ingroasa,la final adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Orez Biryani (Biryani rice)