Mazare cu carne la cuptor

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2015 | 6497 vizualizari

 

Am descoperit un nou fel de mazare mai gustos, dar mai fin, iar carnea e foarte moale si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cefe de porc
  • 450 g mazare congelata
  • 3 linguri de rosii in bulion
  • o cescuta de apa
  • sare
  • marar
  • o ceapa
  • un morcov
  • ulei pentru stropit mancarea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne la cuptor:

Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul tocat si el cubulete. Turnam mazarea si saram intreg continutul de legume amestecand. Carnea o saram pe ambele parti so punem deasupra legumelor. Peste carne intindem rosiile si stropim cu putin ulei. Punem apa, dar pe margine sa nu atinga carnea si dam la cuptor, dar inainte ii punem capacul. Dupa 40 minute amestecam in vas si intoarcem carnea, punem din nou capacul si dam din nou la cuptor. Cand e aproape gata punem mararul, amestecam si mai dam un minut la cuptor.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]