Mavromatika(salata de fasole)

de Doralinda in Mancaruri de post, 20 Ian 2013 | 6734 vizualizari

 

Sincera sa fiu, prima oara cand am vazut acest tip de fasole, a fost in grecia si e folosita ca o salata care mi-a placut tare mult! bobul de fasole e alb si cu o pata neagra in mijloc, si e unul dintre tipuri de fasole care fierbe foarte usor si repede si care nu necesita sa ramana peste noapte in apa.
In traducere, mavromatika inseamna "ochi negru"

 

INGREDIENTE

  • 500 gr acest tip de fasole
  • 1 ceapa
  • patrunjel dupa gust
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mavromatika(salata de fasole):

Punem la fiert fasolea , apoi cand e gata o scurgem si o lasam putin sa se raceasca. Taiem felii ceapa, patrunjelul il tocam, apoi amestecam totul si sezonam dupa gust cu sare, piper, otet si ulei ( e indicat sa puneti destul ulei, ptr ca fasolea se imbiba repede si va ramane uscata)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mavromatika(salata de fasole)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]