Martipan

de angyb in Dulciuri, 2 Oct 2012 | 8419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g migdale
  • 100 g zahar pudra
  • 1 albus
  • colorant alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martipan:

Macinam fin migdalele dupa care adaugam zaharul pudra.

Batem spuma albusul si adaugam peste amestecul de migdale.Amestecam cu o lingura dupa care framantam bine.Daca compozitia este un prea moale se mai adauga zahar praf.

Adaugam colorant alimentar .Acoperim martipanul obtinul si il dam la frigider 24 de ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Martipan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]