Marinarea carnii

de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 8947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 lingura salvie
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar lapte
  • 250 gr iaurt natural
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinarea carnii:

Ingredientele se amesteca bine.

Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu

Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.

Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinarea carnii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

-tony- 1

26.12.2012, 12:25

au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul

MotanLaOale 1

26.12.2012, 12:32

Lau 1

26.12.2012, 21:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita de vacuta marinata in bere irlandeza