Mancarica scazuta de post

de mimmi in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare(la conserva)
  • 350 g dovlecel
  • 3 vinete
  • 2 ardei
  • 2 cepe mai mici sau 1 mai mare
  • patrunjel verde
  • 100-150 g rosii (cuburi)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica scazuta de post:

Prima data,spalam vanata(o lasam cu coaja),o taiem cubulete,o punem intr-un bol,o saram si o lasam cca 15 minute sa iasa amareala din ea. Pana atunci,curatam ceapa si usturoiul,le taiem marunt si le calim in ulei. Spalam dovlecelul,il taiem cubulete si il adaugam peste ceapa. Strecuram si spalam vinetele si le adaugam si pe ele peste ceapa. Adaugam un pahar cu apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele. Spre final adaugam mazarea,rosiile,patrunjelul tocat,ardeii taiati cubulete,sare si piper si lasam sa mai dea un clocot. Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de conopida