Mancarica de spanac cu ochiuri de oua

de monicamarton in Mancaruri de legume, 9 Sep 2015 | 3333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente necesare pentru două porţii: ·
  • 400 de grame de spanac
  • 80 de ml de frişcă pentru gătit
  • cinci frunze de leurdă
  • doi căţei de usturoi · două ouă
  • o lingură de ulei de măsline pentru a prăji ouăle sau o lingură de oţet pentru a posa ouăle
  • sare
  • un sfert de linguriţă de piper roşu.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de spanac cu ochiuri de oua:

Spălaţi spanacul şi leurda, curăţaţi usturoiul şi îl spălaţi. Puneţi o cratiţă cu apă la fiert, adăugaţi sare şi când clocoteşte adăugaţi spanacul pe care îl lăsaţi 3 minute să fiarbă.

Scoateţi şi scurgeţi de apă spanacul, apoi, după ce se răceşte, îl tocaţi. Tocaţi mărunt leurda şi usturoiul. Puneţi la foc, într-o cratiţă, frişca pentru gătit, adăugaţi leurda şi usturoiul, amestecaţi două minute apoi adăugaţi spanacul tocat, piperul şi sare, dacă mai este nevoie.

Amestecaţi toate ingredientele încă un minut şi opriţi focul.   Aşezaţi mancarea de spanac pe farfurii; prăjiţi într-o lingură de ulei de măsline sau poşaţi în apă cu oţet şi sare două ochiuri de ou şi le puneţi lângă spanac.  Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de spanac cu ochiuri de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane