Mancarica de pui cu legume

de onuta in Pui, 7 Oct 2010 | 5948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui -cateva bucati
  • masline 300 gr.
  • o ceapa mare
  • o lamaie
  • sare,piper dupa gust
  • ulei 3 linguri
  • apa
  • o legatura de patrunjel
  • bulion 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu legume:

1. Bucatile din piept de pui se spala si se pun intr un castron.

2. Ceapa se curata  ( se spala ), se taie  pestisori si se pune la calit cu puiul  in putin ulei si apa .

3. Intre timp maslinele gata spalate se inteapa cu furculita si se pun peste ceapa si pui cand totul este bine inabusit.  Mai adaugam apa cat sa acopere totul  , presaram sare si piper dupa gust ,  si lasam la foc normal  sa fiarba timp de 20 minute. Cand puiul este aproape fiert adaugam si bulionul lasand inca 10 minute sa fiarba.

4. Cand mancarica este aproape gata , adaugam patrunjelul tocat marunt si feliile de lamaie si mai lasam sa dea intr un clocot circa 5 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poulet à la provencale / Pui provencale