Mancarica de mazare cu piept de pui

de madalinanicoleta in Pui, 13 Noi 2013 | 11492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • 2 ardei capia rosii
  • un morcov mare
  • un borcan mazare fiarta(720ml)
  • un piept de pui
  • sare,piper
  • o lingura paste de tomate
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu piept de pui:

Se curata legumele, se spala si se toaca cubulete fiecare dintre ele. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, apoi ardeiul. Pieptul de pui spalat si curatat se felieaza si se caleste separat, dupa care se adauga peste legume. Se adauga si o lingura de paste de tomate, se calesc putin impreuna. Se adauga apoi o cana de apa si se acopera cu un capac, timp de 15 minute, la foc mic. Dupa aceea se adauga si mazarea si se lasa sa fiarba impreuna 30 minute pentru "a se uni aromele".

Se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de mazăre cu carne de pui