Deoarece mereu sunt pe fugă, încerc să pregătesc mâncăruri rapide dar și gustoase, care să fie pe placul celor dragi.
Se toacă ceapa, roșia și ardeiul cubulețe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică.
Pieptul se taie cubulețe și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se adaugă condiment de pui. Se adaugă ceapa și se călește câteva minute, apoi se adaugă morcovul, roșia și ardeiul. Se adaugă sare si piper după gust. Se acoperă totul cu apă și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când carnea și legumele sunt fierte. Spre final se adaugă bulionul și mazărea și se mai lasă să fiarbă împreună câteva minute. Se amestecă făina cu puțină apă, se adaugă în oală și se amestecă. Se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute până când mancarea se îngroașă. Se amestecă din când în când pentru a nu se prinde de oală.
La sfârșit se asezonează cu sare și piper după gust și se adaugă pătrunjelul tocat.