Mancarica de legume

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 27 Iun 2012 | 5127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 mana de fasole pastai galbena
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa alba mare
  • vin rosu
  • 2 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • boia dulce,vegeta,piper alb,patrunjel uscat maruntit
  • 1 legatura de marar
  • 1/2 cutie mascarpone
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume:

Cartofii se taie cubulete, dovlecelul se curata de coaja si de seminte si se taie la fel ca si cartofii. Morcovii si usturoiul se taie feliute. Ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu morcovii la calit in ulei de masline. Se adauga si usturoiul si se pun condimentele, dupa 5-8 minute se stinge cu 1 ceasca de vin rosu. Se adauga cartofii si dovlecelul, se amesteca bine dupa care se adauga apa cat sa acopere tot. Se lasa la fiert la foc potrivit, cand a scazut apa se pune din nou apa nu foarte multa, se adauga si cele doua linguri de bulion si se adauga mascarponele, se amesteca bine si se adauga si mararul tocat marunt. Se lasa cat sa mai scade putin apa si se serveste cald, ca si garnitura sau pur si simplu ca o tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu feta si marar la cuptor