MANCARICA DE DOVLECEI

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2015 | 4180 vizualizari

 

Sa ne jucam cu vitaminele din gradina!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 ceapa alba, mare
  • 5 catei de usturoi
  • rosii cuburi in suc propriu
  • marar verde tocat
  • 2 lg ulei
  • piper mix
  • sare
  • 2 cani de apa
  • 2 lg branza telemea maturata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MANCARICA DE DOVLECEI:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte, apoi il tai cuburi.
Ceapa si usturoiul le toci marunt si le calesti putin in uleiul fierbinte. Adaugi dovlecelul si presari sare si piperul macinat. Torni apa si lasi sa fiarba la foc mic 45 minute.

Dupa ce a scazut adaugi rosiile cuburi , mararul tocat si putina sare daca este nevoie si mai lasi 5 min la foc mic, amestecand in continuu.

Servesti imediat cu branza telemea rasa. Pofta buna!

TIPS-URI

1

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele