Mancarica cu cartofi si bacon

de nico15 in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2011 | 8031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de cartofi
  • 300 g de kaizer
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 200 ml de smantana lichida
  • sare, piper
  • ulei, unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu cartofi si bacon:

 Se curata cartofii, se spala se taie aproximativ in sase, se pun catofii la prajit in ulei in cantitate mare sa fie scufundati in ulei, se lasa sa se faca aproape total dupa care se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.

 Separat se taie ceapa fin si se taie baconul in fasii de 1 cm, se pune ceapa la sotat in putin unt si se adauga si kaizerul, se adauga si 2 linguri de ulei de masline si se lasa pana se face kaizerul, dupa care se scoate tot pe hartie absorbanta pentru a indeparta grasimea in exces.

 Se va trece la aranjarea preparatului dupa cum urmeaza: se pun cartofii intr-un vas de Jena si se va adauga peste ceapa si kaizerul, separat se bat ouale bine si se va amesteca cu smantana se sareaza si pipereaza si se va da la cuptor aproximativ 25-30 de minute.

 Sper ca v-am starnit interesul si sper sa va placa.

 Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu cartofi si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui