Mancare scazuta de” lubiya”(“ black eyed pea”,”black eyed bean”,lobia)

de Mihaela11_jo in Mancaruri de post, 13 Iul 2011 | 5040 vizualizari

COMENTARII (30)

Rocsi 1

13.07.2011, 13:29

cat de apetisanta e...

Ina 1

13.07.2011, 15:39

Mi-era dor de aranjamentele tale

LicutaMarin 1

13.07.2011, 16:12

Mihaela11_jo 1

13.07.2011, 16:46

rocsi
ina
licuta

Lau 1

13.07.2011, 16:51

foarte frumos

ionela2682 1

13.07.2011, 18:07

Ce bun trebuie sa fie....

mamaieelena 1

13.07.2011, 18:18

kamy 1

13.07.2011, 18:21

sigur imi place dar nu-i cam mult...40 min.in kukta?

diaconta 1

13.07.2011, 19:08

cata informatie pretioasa si cata migala in mancarica ta delicioasa

mirela0911 1

13.07.2011, 22:56

cred ca e tare buna

Mihaela11_jo 1

14.07.2011, 00:04

sufletista
ionela
mamaieelena
Kamy ( noua ne place sa fie fiarta bine, daca o vrei putin mai cruda potrivesti timpul de fierbere in functie de preferinta)
dia
mirela

horia 1

14.07.2011, 00:47

interesanta reteta,prezentarea si explicatiile referitor la ingrediente si preparat.felicitari !

horia 1

14.07.2011, 00:48

arata superb!

Mihaela11_jo 1

14.07.2011, 01:03

Multumesc horia

carmenvlad 1

14.07.2011, 05:32

Nu sunt foarte sigura, dar cred ca si bunica mea cultiva acest soi de fasole sau ceva asemanator si respecta aceleasi recomandari pe care le faci si tu (fasolea era cruda), difera insa modul de preparare. Reteta pe care ne-ai impartasit-o si modul de preparare este deosebit de interesant.

marcela1979 1

14.07.2011, 07:59

arata foarte bine

mena29 1

14.07.2011, 08:33

Mihaela11_jo 1

14.07.2011, 10:59

Draga Carmen, multumesc pentru comentariu; s-ar putea sa fie aceeasi fasole ca cea cultivata de bunica ta; tin minte ca in Romania nu am vazut niciodata bame la piata la Timisoara, doar cumparam conservate la borcan; in schimb mama mea spunea ca in Regat cumpara proaspete.
O zi buna iti doresc.

Mihaela11_jo 1

14.07.2011, 10:59

Carla
Mena

divainbucatarie 1

14.07.2011, 11:28

Mihaela11_jo 1

14.07.2011, 11:34

diva

RuxyRux 1

14.07.2011, 23:26

Cat de mult imi place cum ne plimbi prin bucataria orientala care mie imi este atat de draga imi si imaginez ca e un deliciu

DIANA B 1

15.07.2011, 13:16

Mi s-au bulbucat ochii incercand sa citesc numele preparatului

Mihaela11_jo 1

15.07.2011, 13:41

Ruxy

Mihaela11_jo 1

15.07.2011, 13:42

Onesta
Te asigur in schimb ca are o aroma deosebita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume