Mancare rece de gasca

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2011 | 20167 vizualizari

 

E o mancare excelenta...

 

INGREDIENTE

  • pulpele si pieptul de la o gasca
  • 1 Kg ceapa
  • 1 morcov
  • frunze dafin
  • 100 g masline
  • sare, piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie
  • un pahar de vin rosu, un pahar apa
  • 200 g pasta tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece de gasca:

Am tras in ulei carnea pret de cateva minute, iar intr-o alta tigaie am untit ceapa taiata pestisori si morcovul taiat rondele. Am rasturnat apoi intr-o tava ceapa si carnea, am adaugat apa , vinul, si am tras o folie de aluminiu deasupra dupa care le-am dat la cuptor cca 1 h . Am incercat apoi carnea si fiindca nu era suficient de patrunsa am intors bucatile de carne si le-am mai lasat 1/2 h. Am scos apoi tava, am pus maslinele, lamaia taiata felii , sarea, piperul, dafinul si in final pasta de tomate desfacuta in putina apa. Am acoperit tava din nou si dupa 1/2 h am oprit focul. Am lasat-o sa se racoreasca si apoi am aranjat-o in vasul yena. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

adriana_bobu 1

30.01.2011, 21:04

mitinita, mirela

DIANA B 1

01.02.2011, 10:30

Voi face si eu asa ceva , dar cu alta pasarica , ca rata , n-am .... sau poate chiar cu limba

adriana_bobu 1

01.02.2011, 19:07

onesta...iese foarte buna si cu limba...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun