Mancare de post- tocanita de ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 7 Mar 2016 | 13506 vizualizari

 

Numai buna pentru o zi de post si rapid de executat, gata in maxim 15 minute. 

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci champignon
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde tocat
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post- tocanita de ciuperci:

Am spalat ciupercile sub jet de apa rece si le-am curatat de pielita, dupa care le-am feliat.

Intr-o tigaie am incins ulei de masline, am adaugat usturoiul taiat apoi ciupercile. Imediat ce s-au patruns (lucru care se intampla cat invarti de cateva ori cu lingura ciupercile) am presarat mararul verde tocat si am condimentat simplu cu sare si piper. 

Puteti servi tocanita de ciuperci cu paine prajita sau cu o mamaliguta alaturi, depinde cum preferati sau cat timp aveti la dispozitie. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post- tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole