Mancare de mazare cu ciocanele

de MotanLaOale in Pui, 23 Feb 2013 | 35501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g mazare verde (congelata)
  • 4 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita zahar
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ciocanele:

Ciocanelele se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia.

Ciocanelele se pun la prajit intr-o cratita in ulei 3-4 minute pana isi schimba culoarea.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita peste pulpe.

 Se caleste 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea.

 Se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta carnea si mazarea.

 Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.

 Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare, se nai fierbe putin si este gata.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ciocanele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]