Mancare de fasole uscata

de Miha in Mancaruri de legume, 11 Oct 2010 | 9495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cana suc de rosii
  • 200 g cotlet haiducesc
  • sare si piper
  • cimbru
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole uscata:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece pentru cateva ore, de preferat peste noapte. Se pune la fiert, se schimba apa la primul clocot, se umple din nou cratita cu alta apa fiarta si se fierbe pana se inmoaie. Se potriveste gustul de sare si cimbru si se adauga o ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Se mai dau cateva clocote.

Cotletul se prajeste usor pe ambele parti. In uleiul ramas prajim usor cealalta ceapa, stingem cu sucul de rosii si turnam totul peste fasolea fiarta. Se fierbe pana ajunge la consistenta dorita.

Se serveste calda, presarata cu marar verde tocat si feliile de cotlet haiducesc prajite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati