Mamaliguta cu branza

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2013 | 2936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 200 g malai
  • sare cat consideri
  • branza de burduf si telemea de oi
  • 1 lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza:

Se pun la fiert apa si sarea in ceaunel. cand a dat in fiert adaug malaiul amestecand continuu cu un tel si las la foc mic sa fiarba 15-20 min si inca 15 minute si amestecam din cand in cand. Mamaliguta nu trebuie sa fie vartoasa.

Am uns doua strachinute cu unt si am asezat un strat de mamaliga, branza si iar mamaliga, apoi am introdus la cuptor approx 15 minute.

Am servit calda cu smantana deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi cu branza si costita/sunca