Mamaliga cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2013 | 19401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cani cu apa
  • 2 cani cu malai grisat
  • 1 lingurita sare
  • 3 lingurite margarina Rama
  • 100 gr.branza telemea (maruntita sau taiata bucati)
  • 50 gr. cascaval ras
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si cascaval:

Punem apa la fiert cu sare. Adaugam malaiul grisat in ploaie amestecand in continuu. Dupa ce s-a incorportat tot malaiul, lasam mamaliga la foc mic cca 20 min, amestecand din cand in cand.

Pregatim bolurile in care vrem sa preparam portiile de mamaliga cu branza.

Punem cate o lingurita de margarina in fiecare bol, asezam putina branza peste margarina, apoi luam cu o lingura uda mamaliga fierbinte si asezam peste branza. Mai punem un strat de branza, apoi inca unul de mamaliga.

La final asezam bucatele de branza si presaram cascaval ras.

Pofta buna!

 

  //
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Anett 1

01.12.2013, 09:39

MIUTA 1

01.12.2013, 15:14

danakarin 1

02.12.2013, 06:35

Ce buna e o mamaliga....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]