Mamaliga cu branza la cuptor

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2010 | 10070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare
  • branza
  • ulei
  • cantitatile in functie de cate persoane sunteti la masa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza la cuptor:

din malai apa si sare se face o mamaliga
ungem o tava cu ulei si asezam..un strat de mamaliga un strat de branza(eu am folosit branza de oi)si tot asa pana terminam ingredientele..eu mereu las ultimul strat de branza...
Dam la cuptor 20 min...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

adnas54 1

23.03.2010, 18:50

Si eu o fac, doar ca mai adaug si smantana in branza, iar in ultimul strat de mamaliguta, fac 3-4 adancituri in care pun cate un ou. Dau la cuptor pana se prinde crusta la ou. Sa incercati... e super.

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:52

f buna, si eu fac asa

elena1988 1

02.02.2011, 16:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu branza si crema de fasole