Mamaliga ca la Cluj

de delia64 in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2013 | 4611 vizualizari

 

Fiind copilasii acasa am facut o mamaliguta in paturi , a fost tare laudata .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. branza de vaci
  • 100 gr. cascaval
  • 150 gr. cas de oaie
  • 100 gr. slanina afumata
  • 100 gr. carnat de casa
  • 50 gr. kaizer
  • 600 gr. faina de malai
  • sare dupa gust
  • smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga ca la Cluj:

Intr-o oala punem apa si sarea la foc , cand apa da in clocot tutnam faina in ploaie amestecand cu telul   .

Lasam sa fiarba incet amestecand  timp de 30 de minute .

Razuim cascavalul si taiem carnatul , slanina si kaizerul feliute, le punem la prajit intr-o tigaie amestecand  pana ce devin aurii.

 Asezam un strat de branza , jumari de slaninuta , carnat si kaizer, un strat de mamaliga si repetam operatiunea  inca o data iar la final punem un strat de smantana .

Se serveste calda cu rosii sau muraturi .

pofta buna !!!

TIPS-URI

1

se poate face cu branza de vaci si su smantana pentru a fi mai dietetica mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga ca la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (21)

Lavinia 1

27.06.2013, 10:27

o bunatate

delia64 1

27.06.2013, 10:42

Lavinia

babi5 1

06.10.2014, 14:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de mamaliga cu carne de pui